محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد
مشخصات, قیمت و خرید پوش باتن آرا ولو ARA VALF PN6 ساخت ترکیه
50 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
پوش باتن را قبل از مانومتر می بندند و هدف از این کار آن است که فشار به طور دائمی پشت مانومتر نباشد، پوش باتون یک دکمه دارد که با فشار دادن آن مسیر جریان سیال باز می شود. هر زمان که نیاز بود فشار خط را روی مانومتر ببینیم، با فشار دادن دکمه پوش باتون جریان وارد گیج فشار می شود و می توان آن را خواند. برای این کار از شیر سماوری نیز می توان استفاده کرد.
بیشترین استفاده پوش باتون در گیج های میلی بار می باشد، چرا که این گیج ها دارای بردون و یا دیافراگم بسیار حساسی می باشند که از لحاظ تکنیکی نباید فشار به طور مداوم و دائم روی آن باشد، این المان ها به خاطر ظرافتی که در ساختشان به کار رفته ممکن است با قرار گرفتن دائمی در مسیر فشار حسیاسیت خود را از دست بدهند و خطای عملکرد در آنها مشاهده گردد.
فروش اینترنتی پوش باتن آرا ولو ARA VALF PN6 در نیک ابزار
مشخصات پوش باتن آرا ولو ARA VALF :
جنس بدنه :شمش برنجی با آبکاری کروم
حداکثر فشار: 6 بار
حداکثر دما 120 درجه سانتیگراد
اتصال: 1/2 BSP
ماده آب بندی : NBR
فروشگاه اینترنتی نیک ابزار بزرگترین فروشگاه اینترنتی ابزار دقیق و تجهیزات کنترل و اندازه گیری سیالات کشور همواره با ارائه محصولات با کیفیت و اصلی را برای جلب رضایت مشتریان ، در اولویت فعالیت های خویش قرار داده و تمامی تجهیزات ابزار دقیق و اندازه گیری را با قیمت مناسب و پشتیبانی فنی و خدمات پس از فروش به همراه گارانتی اصالت کالا ارائه می دهد.